Räpparit, kelle pärisnimi on Daystar Peterson, süüdistatakse pärast 12. juulil 2020 peetud pidu Megani pihta tulistamises, vahendas BBC. 27-aastase Megani, kes on samuti räppar, ja 29-aastase Tory vahel tekkis tüli, kui nad sõitsid ära peolt, mida võõrustas Kylie Jenner. Tory aga eitab relvast laskmist ja autos laetud relva hoidmist.

Los Angelese politseiuurija Ryan Stogner tunnistas kohtus, et Megan nõudis autost välja laskmist, kui siis Tory relva haaras, "tantsi, l**a" hõikas ja tema jalgadesse tulistas. Megani sõnul veritsesid tema jalad tugevasti ja ta pidi kõrvalolevale sissesõiduteele roomama.

Tory vabandas pärast intsidenti Megani ees ja palus ta siis koju viia. Ta pakkus ka Meganile raha, et ta sellest kellelegi midagi ei räägiks.

Los Angeles Times raporteeris alguses, et Megan vigastas oma jalgu, kui astus pärast pidu katkisele klaasile. Megan ütles alguses uurijale, et muretses, et Tory võib intsidendi pärast pahandustesse sattuda, kuid tunnistas hiljem, et Tory siiski tulistas tema pihta.

Megan avaldas ka Instagramis, et Tory tulistas tema pihta, kuid paljud albumil "Daystar" ilumunud Tory laulud väidavad, et ta on alusetult süüdi lavastatud.

Teisipäeval toimunud istungil lükkas kohtunik tagasi kaitse palve kogu juhtum tühistada. Järgmine istung toimub 13. jaanuaril. Kui Tory süüdi mõistetakse, siis võib teda ees oodata kuni 23 aasta pikkune vanglakaristus.