Trevor Noah käis noa all eelmisel aastal, aga ta ei täpsustanud, mis põhjusel. Ta süüdistab hagis haiglat ja kirurgi dr Riley J. Williamsit, kes ei ravinud teda ega hoolitsenud tema eest piisavalt oskuslikul viisil, kirjutas TMZ.

Kuigi hagi on natuke ebaselge, siis paistab, et Noah heidab hagis ette nii operatsiooni ennast kui järelravi. Järelravi kohta ütles Noah, et arstid ei lõpetanud õigel ajal kindlate ravimite määramist ja üldse oli tegu valede rohtudega.

Operatsioon ise oli ka üks paras õnnetus, alates valest diagnoosist ja operatsiooni ajal toimunust kuni järelravini välja. Hagis tuuakse ka esile, et kui Noah oleks operatsiooniga seotud riskidest ja alternatiividest informeeritud olnud, siis ta oleks operatsioonist loobunud.

Kogu saaga tõttu kannatas 37-aastane "The Daily Show" saatejuht tõsiseid isiklikke vigastusi ning kahju on püsiv, tõsine ja raske.

Väärravi tõttu ei suuda Trevor Noah enam elu samal viisil nautida ja see on muutnud tema elu igaveseks.

Dr Williams teeb põlve-, õla- ja küünarnukioperatsioone. Hagis aga ei ole öeldud, et Williams oleks operatsiooni ajal midagi valesti teinud, probleemiks on 2020. aasta augustist detsembrini kestnud järelraviperiood.

Trevor Noah nõutud kahjutasu avaldatud ei ole. Haigla ütles hagi kohta, et sellel pole mingit alust.