"Ma võin kinnitada tema lahkumist, kuid nii mina kui paljud teised on suures šokis ning pole võimelised rohkem detaile jagama. Ma kindlasti peagi teen üheskoos tema perega avalduse. Nii kiirelt kui võimalik," lausus Drakeo esindaja Scott Jawson CNN-ile, keeldudes muu hulgas pikematest kommentaaridest.

Politsei sõnul puhkes kaklus lava taga veidi pärast poolt üheksat õhtul. Nimel pidi räppar teiste suurte nimede Snoop Doggi, Ice cube'i ja 50 Centi kõrval esimena Los Angelese muusikafestivalil Once Upon A Time.

"Tüli käigus sai üks mees terava relvaga tugevalt vigastada. Nende vahele sekkusid mitmed politseinikud ning ohver toimetati lähimasse kohalikku haiglasse, kus ta paraku suri saadud vigastustesse," kirjutab California Highway Patrol oma avalduses.

Kontserdipromootor Live Nation, kes sündmuse koos Snoop Doggiga korraldas, otsustas juhtumi pärast festivali kiiremas korras lõpetada. "Lava taga tekkis tüli ning austusest teiste vastu otsustasime koos võimude, artistide ja korraldajatega lõpetada festivali tund aega varem," kirjutab Live Nation oma pöördumises.