74aastane muusik teatas laupäeval, et tema koroonatest oli positiivne, jagades kiirtesti tulemust enda Instagramis. Muu hulgas tõdes kitarrist, et paraku oli halb otsus minna sünnipäevalõunale oma 72aastase naise Anita Dobson.

Järgmisel päeval pärast sündmust otsustas aga May oma fännidele teada anda, et on haigestunud viirusega ning tema keha võitleb aktiivselt viirusega. "Me otsustasime minna sünnipäevalõunale ning mõtlesime, hea küll, see on üks viimasemaid sotsiaalseid tegevusi, mis me üldse teeme. Niikuinii paljud saavad oma tõhustusdoosi ning paljud on ka kiirtesti kodus teinud," selgitab May videos. Muusiku sõnul ei kandnud ta peol maski ning ta oli niiöelda oma mullis ja turvalises kohas.

Hetk hiljem selgitas ta, et kaks päeva hiljem selgus kaheksa külalise haigestumine koroonaga. Korraga tundsid nii tema kui Anita, et ka neilgi on tunda mõningad sümptomid ehkki nende kiirtest oli esialgu negatiivne.

Nõrkade sümptomite osas ütles Brian oma fännidele: "Ma rõhutan seda korduvalt. Taoline reaktsioon ei ole miskit, mis mu keha on omandanud niisama. Nõrgad sümptomid on mul seepärast, et olen kolmekordselt vaktsineeritud Pfizeriga. Ja ma väga palun ja anun teid, et kui te pole vaktsineeritud veel, siis tehke seda. Te lihtsalt vajate abi."