Karl Reispass jagas Instagramis TOP 5 sõnumit, mille ta saanud on, ning kõiki neid lugedes jääb silma, et Reispassi kritiseeritakse just tema ebameeldivate naljade pärast.

"Kas sa ise ei näe, kui rõvedad ja halvasti välja su naljad kukuvad?" küsis üks.

"Pane kaela lihtsalt, aitäh," pakkus teine jälgija välja. Sama kasutaja püüdis Reispassile ka helistada, aga tulutult.

"Ma tõesti ei tea, kes oskaks nii piinlik olla kui sina," lisas kolmas.

"See ei ole isegi mitte naljakas, vaid labane ja rõve," arvas neljas.

Foto: Instagram

Karl Reispassi kahtlane huumorimeel hakkas silma kohe, kui ta "Armastuse malevaga" liitus. Seda illustreerib kõige paremini saatelõik, kus Karl läks koos Liina Laksiga kohtingule ning kui tuli jutuks, mida nad koos võiksid teha, vastas Karl, et tahaks väikeseid lapsi näha.

"Mida?!" imestas Liina.

"Ma tahaksin väikeseid lapsi näha. Ma pole ammu näinud väikeseid lapsi," vastas Karl. Kui Liina uuris, miks Karl tahab väikeseid lapsi näha, vastas Karl, et nad on armsad.

Nii Liinal kui vaatajatel oli raske aru saada, kas Karl teeb nalja või mitte. Hiljem soovis Karl Liina käest ka teada, mis pornot ta vaatab.

Karl Reispass siis selgitas, miks ta ütles, mida ütles. "Ma teadlikult šokeerin inimesi, kui näen neid esimest korda," ütles ta.

See pole aga kõik. Kui vaadata Karli TikToki kontot, siis see on täis videoid, kus ta teeb laste ja seksi kohta ebasobivaid nalju. Ta loeb portaalist Lapsemure ette sinna mures noorte poolt postitatud sisu, ehk sisu, mille on postitanud mõni alaealine ja seda seksi teemal. Karl kiirendab video, mis muudab tema hääle kõrgeks, ja annab siis "nõu", mida keegi palunud ei ole.