"Are You the One?" osaline Connor Smith vahistati Illinoisi osariigis. Kohalike võimude sõnul on talle esitatud süüdistus tüdruku vägistamises ja peksmises, vahendas TMZ.

Connor Smith saatis kuriteo toime Indianas, kuid põgenes siis tagasi Illinoisi. Peale vägistamise ja füüsiliste kehavigastuste tekitamist esitatakse Connorile ka süüdistus isiku vastu tahtmist kinni hoidmises.

Anonüümseks jääda sooviv teismeline sõnas politseile, et ta rööviti toast, kus ta ööbis, kui oli pereliikmetele Indianasse külla läinud. Enne seda vahetas ta Snapchatis infot isikuga, kes müüs oma kassi, ja andis talle siis aadressi, kus ta viibis.

Ohvri sõnul ronis võõras mees tema akna juurde, rebis eest aknakaitse, võttis ta siis füüsilist jõudu kasutades endaga kaasa, viskas oma autosse, sõidutas ta kohalikku motelli ja siis seksuaalselt ründas teda. Hiljem muutis väidetav ohver natuke oma sõnu, öeldes, et ta klappis ründajaga tutvumisportaalis ning hiilis vabatahtlikult välja, et temaga kohtuda.

Kui naine autosse läks, siis tekkis tal kogu olukorrast kohe paha tunne. Teel motelli sundis mees teda endale oraalseksi tegema, peksis ja kägistas teda, motellis urineeris tema peale ja sundis teda uuesti suuseksi tegema.

Kui see kõik oli läbi, siis sõidutas mees naise tagasi koju ja lubas järgmisel õhtul naasta. Tagasi naise naabruskonda jõudes oli naise pere neiut juba otsima hakanud. Ründaja autot nähes hakkasid nad teda taga ajama.

Väidetav ohver sai põgenema ning tunnistajad nägid autot piisavalt, et see info politseile edasi anda. Politsei tuvastas peagi, et auto kuulub Connor Smithile, kes 2015. aastal tutvumissaates kaasa tegi.

Teismeline tuvastas ründaja pildi järgi. Politsei sõnul sõitis Smith Illinoisist Indianasse, et kuritegu korda saata. Ta viibib praegu koduosariigis ja ootab Indianasse väljaandmist.