Tualetis tehtud pildil on näha pissuaaride kohal naiste pilte, kes erinevate reaktsioonidega urineerimisel silma peal hoiavad. Üks kommenteerija arvab, et kohavalik suhtub suuresti ka daamist, kes pissuaari kohal on.

Viimased kuud on Mihkel Rauale (52) olnud suurte muutuste aeg – lisaks uuele suhte­staatusele ja uuele bändile on ta ka ise läbi teinud uuenduskuuri. Mihkel on mõne kuuga kaksteist kilo alla võtnud ja teeb usinalt trenni.

"Olen tegelikult juba ammu püüdnud tervislikumalt elada, aga paraku muutsid COVID ja sellest tulenevad ­piirangud trennitegemise vahepeal raskeks ja nii see asi mul käest läks. Õnneks pole kunagi liiga hilja end käsile võtta. Treener Gert Kooviti abiga olen taas rajale saanud, mille üle on mul erakordselt hea meel," sõnab Mihkel.

Hiljuti saabus Kroonikale vihje, et Mihklil on konto uues populaarses kohtinguäpis Bumble. Muusiku sõnul pole aga mõtet talle sinna kirjutada: "See on libakonto ja kahjuks mitte ainus. Kui keegi teile minu nimel raha pakub või kohtingule kutsub, siis ärge teda uskuge!"