Dre ja Nicole andsid sisse varajagamise kokkuleppe, mille alusel maksab Dre naisele sada miljonit dollarit – 50 praegu ja 50 aasta pärast. Dre eeldatav väärtus on aga 820 miljonit dollarit, vahendas TMZ.

Nicole Young ei saanud endale poolt muusiku varandusest, sest paari abielu eel sõlmiti varalahususeleping. Nicole püüdis seda küll vaidlustada, öeldes, et teda sunniti sellele alla kirjutama, kuid edutult.

Dre'le jääb lahutuse järgselt seitse kinnisvara, nende hulgas kodu Malibus, kaks maja Calabasases, neli kinnisvara Californias, millest üks on 100 miljonit dollarit maksnud Brentwoodi elamine.

Dre'le jäävad ka kõik oma muusika õigused, kaubamärgid ning investeeringud ja osalused erinevates ettevõtetes. Talle jääb ka osalus Apple'is, mille hulka kuulub sissetulek Beats by Dre'st.

Nad jagasid omavahel ära ka neile kuulunud sõidukid: Dre saab endale kuus ja Nicole neli.

Naisele jäävad juveelid, raha ja pangakonto, mida Nicole nende abielu ajal ülal pidas. Küll aga peab Nicole maksma enda õiguskulud, mis ulatuvad miljonitesse dollaritesse.

Dre'le ja Nicole'ile lähedal olevad allikad sõnavad, et naine oleks saanud mehe varandusest suurema tüki, kui ta oleks eelmisel aastal kokkuleppemenetlusega nõustunud.

Lisaks on ka laos suur osa paarile kuulunud asju, mis pärinevad nende erinevatest kodudest. Dre pani need asjad sinna ning kokkuleppe kohaselt saab Nicole endale jätta asjad, mis talle kuulusid.

Kokkuleppe kohaselt ei saa Nicole Young edaspidi eksabikaasalt regulaarset rahalist toetust. Ka seda püüdis Nicole menetluse ajal vaidlustada.

Dre ja Nicole on juba ammu lahutatud, kuid Dre advokaadi Laura Wasseri töömeetod on rahaasjadega alati hiljem tegeleda.