nublu ja gameboy tetris, kes on avaldanud ühiselt lood „für Oksana,“ „paraadna,“ “Biology” ja “Tamburiin,” astuvad pärast pikka pausi uue aasta esimestel tundidel taas koos lavale.

„Kontsert tuleb täispauk! Proovime kompenseerida inimestele seda, et me nii kaua pole näinud,“ räägib gameboy tetris, kodanikunimega Pavel Botšarov ja lisab, et nubluga on alati mõnus koos esineda. „Meil toimub lava peal omavahel väikestviisi maagia. Ajaga on koos esinemine aina vabamaks läinud ning väikeste lava pingemomentide asemel tulevad omavahelised naljad ja vestlused, mis ka õnneks rahvale korda lähevad. Või vähemalt tundub, et lähevad. Loodan, et nii ongi!“ muheleb Botšarov.

Kontsertpeo korraldajatel on hea meel pärast pausi taas publikule elamust pakkuda. „On tunda, et publik on suurtest sündmustest puudust tundnud. Samuti pole artistidel olnud pikalt võimalust seesugustes tingimustes üles astuda, seega vaatamata kõigile piirangutele, on meil rõõm uut aastat üheskoos Kultuurikatlas vastu võtta!“ räägib kontsertkorraldusagentuuri PS Music Events kommunikatsioonijuht Liisa Lahtmets.

Kultuurikatla uksed avanevad aastavahetuse südaööl ning kontsertprogrammi algus on kell 2. Õhtu jooksul astuvad üles DJ Siimi, peosarja Bianca DJ-d ning nublu ja gameboy tetris. Sündmus toimub vastavalt hetkel kehtivatele piirangutele ning sisenemisel on tarvis esitada vaktsiinipass või läbipõdemise tõend ja kanda maski. Lisainfo leiab Facebookist, eelmüügipiletid on saadaval Ticketeris.