57-aastane Jeff Bezos on ajakirja Forbes sõnul 195 miljardi dollariga maailmas rikkuselt teine mees ning saab selle tõttu endale lubada kõike, mida hing ihkab. Kuid kõigele muule on talle ette heidetud ka seda, et kasutab lihasmassi suurendamiseks kasvuhormoone. Talle lähedal olev allikas aga kinnitab TMZ-le, et nii see pole ja Bezos on hea vormi saavutanud ise trenni tehes.

Foto: Vida Press

Bezose ja tema tüdruksõbra Lauren Sanchezi puhkusepildid St. Bartsil on rahva pöördesse ajanud. Isegi mitte nii väga noore naise hea vormi tõttu, vaid hoopis Bezose lihaste tõttu.

Selle saavutamiseks töötas ettevõtja kuid Wes Okersoni valvsa pilgu all ning pidas sel ajal ka karmi dieeti. Sellele vaatamata arvavad kadedad inimesed sotsiaalmeedias, et hea vorm on saavutatud kasvuhormoonide läbi.

Allika sõnul ei ole Bezos kasutanud mingeid rohte ega kunstlikke aseaineid. Bezose ja Sancheziga viibis St. Bartsis ka treener ise, kes võis kohapeal 57-aastasele mitmeid juhtnööre anda.

Okersoni tööga on rahul ka Lauren Sanchez, kes avaldas sotsiaalmeedias pildi endast koos Bezosega, kirjutades juurde: "Hea töö, Wes."