„Kõige ohtlikumad ajad on aprilli teine pool ja mai esimene pool, ees ootavad suured rahva väljaastumised; inimesed on tüdinenud piirangutest, kasvavad majanduslikud raskused, pankrotid, vaesumine, ma ei välista ka suuremat sõjalist konflikti,“ räägib Mang tänases erisaates.

Lisaks saavad sõna veel paljud müstikud, nõiad, selgeltnägijad ja muud salapärased teadjamehed-naised, kes valgustavad, millal lõppeb neetud koroonapandeemia, mis saab energiahindadest, kas ja millal tasub töökohta vahetada, kellel veab armastuses jpm. Saatejuhi ja toimetaja Anna-Maria Makko intervjueeritavateks on ka Ants Rootslane, Kirsti Timmer ja Merily Timmer, Antonina Kersna, Anu Pahka, Siret ja Janno Seeder, Timo Reinpal jt.

TV3 aastavahetuse programm saab hoo sisse täna kell 19.00 lõbusa muusikalise saatega „Kethi ja Mareki seitse meloodiat“; kell 20.00 saavad vaatajad osa uue aasta ennustustest erisaates „Mida toob aasta 2022?“; kell 21.30 alustab „Märgatud Eestis püha õhtusöömaaeg“; kell 22.30 naerutab vaatajaid aastavahetuse oodatuim saade „Edekabel“.