Kahjuks lahkus meie hulgast legendaarne näitleja kõigest mõned nädalad enne olulist 100. sünnipäeva. White olevat surnud reede hommikul omaenda kodus Californias täna, 31. detsembri hommikul. Los Angelese häirekeskuse kõneisik tõdes, et nad said kõne kell 9.33.

Hiljutises intervjuus väljaandele People tõdes White järgmist: "Ma olen nii õnnelik, et olen nii hea tervise juures ning tunnen end selles vanuses nii hästi." Ta lisas, et on sündinud silmipimestava ja hullumeelse optimistina, mille ta tõenäoliselt päris oma emalt. "Ma näen kõiges koguaeg positiivsust," lisas ta.

17. jaanuaril 100-aastaseks saanud White oleks seda etappi tähistanud erilise filmisündmusega, kus ta oleks jaganud lugusid oma karjääri erinevatest etappidest. Muu hulgas oleks seal olnud ka erinevad klipid tema filmidest.

White'i märkimisväärsete tööde nimekirjas kuuluvad tööd erižanritest, nii raadiost, televisioonist kui ka filmist. Muu hulgas on ta kirjutanud ka mitmeid ilukirjanduslikke raamatuid. Ta on oli ka väsimatu loomade õiguste eest võitleja. Peale selle oli ta nomineeritud 21-le Emmy auhinnale, millest võitis viis. Esimene neist sai ta toetava rolli eest "The Mary Tyler Moore Show's" 1976. aastal.

"Golden Girls" staar sündis 1922. aastal.

Jaga
Kommentaarid