Betty White'i näitlejakarjäär kestis hämmastavad kaheksa kümnendit. Kutsudes teda "armsaks daamiks", ütles USA president Joe Biden reporteritele: "99-aastane. Nagu mu ema ütleks: jumal armastab teda."

Näitlejannat pidasid meeles ka mitmed suured nimed meelelahutusmaailmas nagu Sandra Bullock, Reese Witherspoon ja Ryan Reynolds. "Maailm tundub nüüd teistsugune," kirjutas Ryan Reynolds Twitterisse. Reynolds ja Betty White mängisid koos 2009. aasta filmis "Ettepanek."

"Ta suutis kuidagi saada väga vanaks, aga ikkagi mitte piisavalt. Me jääme sind igatsema, Betty," lisas Reynolds.

Betty White'i kõige tuntum roll on armastusväärse kuid naiivne Rose Nylund sarjast "Kullakesed", kus ta mängis kaheksakümnendatel ja üheksakümnendatel. Sarja tegevus räägib nelja naise sõprusest, kes Miamis kodu jagavad. 2010. aastal võttis ta aastakümneid kestnud karjääri kokku, kui temast sai vanim inimene, kes juhtinud sketšisaadet "SNL".

Häid sõnu jätkus ka teistel staaridel. "Suur kaotus meile kõigile. Igatseme teda sügavalt," kirjutas "Star Treki" täht George Takei.

"Will & Grace" täht Debra Messing kirjutas: "Kasvasin teda vaadates üles ja olin temast alati vaimustatud. Ta oli mänguline ja julge ja tark." Messing nimetas White'i ka rahvuslikuks aardeks.

Telesaatejuht Ellen DeGeneres: "Milline võrratu elu. Olen tänulik iga hetke eest, mille sain Betty White'iga koos veeta."

Oma meenutused ja tänusõnad saatsid teele ka Steve Martin, Catherine Zeta-Jones, Viola Davis, Henry Winkler, Seth Meyers ja Conan O'Brien.

Betty White osales vapralt ka II maailmasõjas, mida meenutas USA sõjavägi. "Oleme Betty White'i kaotuse pärast kurvad. Ta ei olnud vaid suurepärane näitleja, vaid osales II maailmasõjas ka Ameerika naiste vabatahtlikus teenistuses. Tõeline legend ekraanil ja sellest väljaspool," säutsus USA sõjavägi.