Betty White'i agent on otsustanud kuulujuttudesse tuua selgust ning selgitada tuntud ikooni surma põhjust. Witjase sõnul lükkab ta ümber valeväite, nagu oleks White saanud 28. detsembril vaktsiini tõhustusdoosi. Sotsiaalmeedias levis ekslikult info, mis väitis, et näitlejatar oli saanud täiendava vaktsiinisüsti ning mõned päevad hiljem seetõttu meie hulgast lahkunud.

Seejärel otsustas eilses avalduses Witjas täpsustada, et Betty suri rahulikult une pealt enda kodus. "Inimesed väidavad, et tema surm on seotud tõhustusdosiga kolm päeva varem, kuid see ei vasta tõele. Ta suri loomulikul viisil. Tema surma ei tohiks mitte kuidagimoodi politiseerida. See ei olnud seesugune elu, mida ta elas," märgib agent, rõhutades, et ka jutt White'i kolm päeva varem saadud tõhustusdoosist ei vasta tõele.

White, kes oleks 17. jaanuaril tähistanud oma 100. sünnipäeva, kirjeldas tookord enda tundeid eesootava verstaposti täitumisel. "Ma olen õnnelik, et olen nii hea tervise juures ning tunnen end selles vanuses nii hästi," ütles ta tookord.