Motosport ei ole võõras ka Koidu elukaaslasele Kaia Triisale, sest naine on ju pärit krossiperekonnast. Koit meenutab, et Kaiaga lähemalt tuttavaks saamisel mängis ka motosport oma osa. „Olime tuttavate juures peol ja Kaia oli seal ühe teise noormehega, aga me jäime ühel hetkel rõdu peale lobisema ja ma imestasin, et mis asi see on – keegi tütarlaps räägib minuga motospordist ja on täiesti kursis kõikide asjadega! Ma ei olnud sellist asja varem kogenud, nii et leidsime kohe ühise teema, rääkisime seal pikalt ja laialt nii krossist kui vormelist,” lausub Koit.

Varem Porschesid eelistanud Koit Toome annab nüüd gaasi uue iluduse, kirjandusliku kangelase James Bondi lemmikauto Aston Martini roolis. Koidu kasutatava sõiduki täpsem mudel on DB9 ja see pärineb aastast 2008. Portaali CarsGuide andmetel jäävad nimetatud aastakäigu Aston Martin DB9 mudelite hinnad vahemikku 90 000–110 000 eurot.

Koit Toome (42) jäi stiilse "hõbenoolega" kaadrisse novembri lõpus, mil lõppes saate "Eesti otsib superstaari" salvestus. Pärast otsesaate lõppu suundus Koit TV3 maja juures Aston Martinisse ja võttis kohalt.

Koidu kasutatava Aston Martin DB9 kupees tuksub võimas 6-liitrine AM09 bensiinimootor võimsusega 350 kilovatti. Tegemist on automaatkäigukasti ja tagaveoga sõidukiga, mis arendab kiirust kuni 300 kilomeetrit tunnis. Linnas võtab selline "pill" kütust veidi enam kui 24, maanteel 10,6 liitrit saja kilomeetri kohta. Saja kilomeetrini tunnis kiirendab Aston Martin vaid loetud sekunditega. Eestisse jõudis Koidu Aston Martin kasutatuna Venemaalt 2019. aasta alguses.