Aston Martinil on James Bondi kõrval väga tähtis roll. Seda automarki kasutati esmakordselt 1964. aasta "Goldfinger" võtetel ning versioone sellest legendaarsest sportautost on kasutatud kõikide järgnevate Bondi-filmide juures, v.a need, mille peaosas oli Roger Moore, vahendas Screen Rant.

"Skyfall" ja "No Time To Die" tõid isegi tagasi legendaarse DB5 mudeli, mille populariseeris Sean Connery.

Kuigi 1963. aasta DB5 on isegi juba haruldane mudel, siis "Goldfingeris" kasutatud neli autot muudeti ainulaadseteks, kui neile lisati mitmeid Bondile omaseid lisaseadmeid. Nende hulka kuulusid vee/õli-pritsija, rehvipurustajad, tossukahurid ja auto eesotsas olevad kuulipildurid.

Ühe nendest autodest ostis endale 1980. aastatel koguja, kuid see varastati 1997. aastal hästi turvatud Florida lennuangaarist. Fännid spekuleerisid aastaid, mis autost võis saada, kuid kellelgi vastuseid ei olnud.

Yahoos avaldatud raportis väidetakse, et auto on leitud. Anonüümseks jäänud indiviid kinnitas auto päritolu selle seerianumbri järgi. Auto asukohta ei avaldatud, kuid öeldi, et see on erakätes kuskil Lähis-Idas. Lisaks mainiti, et Dubai, Kuveit, Bahrein ja Saudi Araabia on ühed võimalikud asukohad.

Rahvusvahelise kunstitagastamise agentuuri tegevjuht Christopher Marinello loodab, et 25 miljonit dollarit maksev auto tagastatakse vabatahtlikult selle õigele omanikule. Omanik on kindlasti auto kättesaamise osas õnnelik, nagu ka kindlustusfirma, kes auto varastamise järel käis välja 4,2 miljonit. KIndlustus pakkus sada tuhat dollarit igaühele, kes annab infot, mis viib auto leidmiseni.

Praegu pole teada, mis autoga pärast varastamist juhtus ja kuidas see Lähis-Idasse viidi, aga osad kaua üleval olnud küsimused on siiski vastuse saanud.