Uue aasta esimeste päevadega on 44-aastane artist jõudnud piltnike ette jääda juba mitme nii tuntud kui ka tundmatu naisega. Aastavahetuse Miamis veetnud Kanye jäi juba 1. jaanuaril piltnikele vahele kahe naisega oma hotelli rõdul. Üks neist oli vaevu riides.

Samal õhtul käis ta kohtingul 32-aastase näitlejatari Julia Foxiga. Tänu filmile "Uncut Gems", kus mängis ka Adam Sandler, tuntuks saanud naine oli Kanye kaaslaseks teisipäeval. Selleks hetkeks oli uus kuum paar jõudnud lennata Miamist New Yorki ning räppar ja näitlejatar nautisid koos etendust Broadwayl ning hiljem õhtustasid nad kuulsas restoranis Carbone. Tegemist on ka Kanye laste ema Kim Kardashiani lemmiksöögikohaga idarannikul.

Kanye West ja Julia Fox

Fox on siiani abielus eralennuki piloodi Peter Artemieviga ning neil on ühine poeg Valentino, kes tähistab veebruaris oma esimest sünnipäeva. Detsembris teatas näitlejatar Instagrami vahendusel, et Artemiev on nende juurest lahkunud ning ei toeta neid rahaliselt. Naine vihjas sellele, et mehel on tekkinud probleeme alkoholi ja narkootikumidega.

Kuid vaid mõned tunnid enne seda, kui West ja Fox New Yorgi poole hakkasid sõitma, jäi räppar piltnikele vahele noore lauljatari Audri Nixiga.

Kim Kardashian viibib hetkel Bahama saartel koos oma uue peigmehe Pete Davidsoniga. Alles eelmisel kuul üritas tõsielustaar kiirendada lahutusprotsessi ning eemaldas oma ametlikust nimest Kanye perekonnanime.