Nimelt otsustas Meghan Markle kaevata väljaande kohtusse 2018. aastal saadetud kirjade eest. Hertsoginna sõnul on tema privaatsust rikutud viies artiklis. Nüüd, 2021. aastal võitis ta kohtuhagi meediaväljaande vastu ning ajaleht peab maksma sümboolse summa. Muuhulgas ei kavatse nad otsust edasi kaevata.

Ajaleht maksab ka veel määramata summa eraldi juhtumi eest, sest rikkus Markle'i autoriõigusi tema kirja suures osas avaldamise pärast. "Taolise privaatsuse rikkumise eest eeldatakse tavapäraselt summat vahemikus 75 000 kuni 125 000 naela," räägib Stephens. Peale selle peab omanikfirma seni konfidentsiaalse summa maksma kirjade autoriõiguste rikkumise eest.

Muuhulgas peab väljaande tasuma hertsoginnale suure osa kohtukuludest, mis võivad ulatuda üle miljoni naela. Detsembri lõpus avaldas Mail on Sunday ja MailOnline oma esilehel ka teate, et nad on kohtuvaidluse kaotanud, esiküljel seisis lisaks vabandus Markle'ile.

Markle kutsus üles tabloidtööstust ümber kujundama, sest see teenib tema sõnul tulu valedest ja valust, mida inimestele toodab.