Ta ütles oma Instagrami jälgijatele, et peab järgmised neli kuud kandma kaelatuge, kuni ta terveneb, vahendas BBC. Modell ja laulja, kes on muusiku Cody Simpsoni õde, postitas Queenslandi haiglast ka pildi.

Ta ütles, et tema jaoks ei ole 2022. aasta hästi alanud, kuna ka tema COVID-19 test osutus positiivseks. Alli kirjutas Instagrami, et ta hüppas pea ees madalasse basseini ja lõi pea vastu põhja ära.

Talle tehti pärast seda mitmeid teste ja uuringuid ning kui tal avastati hulk tõsiseid mõrasid, viidi ta koheselt haiglasse, kus neurokirurg ta üle vaatas. Õnnetus juhtus detsembri lõpus ja teda raviti Gold Coasti ülikooli haiglas.

"Mingit operatsiooni ei olnud vaja ning mind saadeti raske kaelatoega koju, mida ma nüüd järgmised neli kuud 24/7 pean kandma. Loodetavasti kael paraneb nüüd ise," kirjutas Alli Simpson.

"Mul on äärmiselt vedanud, et olen elus ning et kõik mu jäsemed ei ole halvatud, sest mõra läks napilt selgroost mööda," lisas ta. "Neli kuud on vaid piisk ookeanis, kui võrrelda seda minu ülejäänud eluga. Ärge kunagi hüpake millessegi, mille sügavust te ei tea," lõpetas ta postituse oma 1,2 miljoni jälgija jaoks.

Alli on muu hulgas kaasa teinud telesarjas "Hacking High School" ning eelmisel aastal sai teda näha õudusfilmis "Death Link".

Jaga
Kommentaarid