"Minu sisetunne ütleb ning ka kajakad laksutavad ja räägivad, kes seal taga on. Aga ma jätaksin selle täna ütlemata, sest see oleks nagu süüdistus. Vahel on nii, et röövitakse ka ideid, aga keegi ei ole sinu loodud asja suuteline tegema nii nagu sina seda teed, sest see idee tuleb sinu seest. Ema on lapsel ainult üks ehk „Kodutunde“ ema olen ka ainult mina. Kordan veelkord, et mind ei ole isegi üle kuulatud, mul ei ole ühtegi läbiotsimist olnud," räägib Loigo.

Kanal 2 teatas 2020. aasta 29. juunil, et tegid "Kodutunde" produtsendi vastu kuriteoteate, kuna kahtlustatakse, et saade ei ole annetajate raha täies ulatuses otstarbekalt kasutanud.

"Mis puudutab politsei poole pöördumist, siis ootan huviga juba pikemat aega, millal politsei minuga ühendust võtab ning mis on süüdistuse sisu!" teatas Loigo tookord.

Katrin Lustile kui tollal uue heategevussaate "Hingesoojus" produtsendile Loigol kiidusõnu jagada pole. "Ma teadsin väga hästi, et ükski väärikas produtsent sellist pakkumist vastu poleks võtnud, see saigi olla ainult tema! Võtta vastu midagi mis on teiselt vägivaldselt käest rebitud, on väga madal ja alatu!" ütles Kristi Loigo.