55aastane Iiri laulja otsustas oma poja Shane'i auks postitada Twitterisse liigutava kaastundeavalduse. Lapse isaks oli folklaulja Donal Lunny.

"Mu poeg Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, mu eluvalgus, otsustas täna lõpetada oma maise võitluse ning on nüüd Jumalaga," kirjutab ta Twitteris. "Puhaku ta rahus ning ärgu mitte keegi käigu tema jälgedes. Mu laps, ma armastan sind nii väga. Palun ole rahus."


Shane, kes läks kaduma neljapäeval, on Sineadi üks neljast lapsest. Peale selle otsustas lauljatar postitada sotsiaalmeediasse Bob Marley loo, mille ta pühendas Shane'ile, kirjeldades seejuures teda kui sinisilmset last ja eluvalgust.

"See on minu Shaney'ke. Minu elu valgus. Minu hinge lamp. Sinisilmne laps. Sa jääd alatiseks mu valguseks. Me oleme koguaeg koos. Mitte ühtki müüri meie vahel," kirjutab ta.

Viimati nähti Shane'i Lõuna-Dublinis reedel, kuid nüüd laupäeval kinnitasid ka politseijõud, et otsingud peatati. Pärast Shane'i kadumist ähvardas Sinead sotsiaalmeedias Tallaghti haiglat kohtuasjaga, kui tema pojaga peaks midagi juhtuma. Nimelt oli ta poeg haiglas enesetapu ennetamise eesmärgil.