Tema surnukeha leidsid hotellitöötajad näitleja toast pühapäeva pärastlõunal. Rohkem detaile tema surma kohta pole hetkel avalikustatud. "Hetkel ei ole informatsiooni selle kohta, mis võis tema surma põhjustada, kuid politsei pole leidnud midagi, mis vihjaks, et tegemist oli narkootikumide või kuritööga," öeldi võimude poolt väljaandele TMZ.

Sageti perekond tegi mõned tunnid pärast tema surma avalduse. "Ta oli meie jaoks kõik ja me tahaksime, et te teaksite, kui palju ta oma fänne, esinemisi ja erinevate inimrühmade naerutamist armastas. Kuigi me soovime privaatsust sellisel hetkel, siis me kutsume teid üles, et te mälestaksite koos meiega seda armastust ja naeru, mis ta meile kõigile tõi," seisab avalikus kirjas.

Saget alustas oma mööda USAd liikuva komöödiatuuriga septembris ning laupäeva õhtul esines ta Jacksonville'is asuvas Ponte Vedra kontserdimajas. Vahetult pärast sõu lõppu tegi ta ka Instagrami postituse, mis jäi tema viimaseks.

Eesti televaatajatele on ta tuntud eelkõige kui seriaali "Lastega kodus" pereisa Danny Tanner. Saget tegi kaasa ka selle uusversioonis, mida toodeti aastatel 2016 kuni 2020. Tema kolleegid hittseriaalist mälestavad teda sotsiaalmeedia vahendusel.

"Mu süda on murtud. Ma armastan sind, Bob. Olen igavesti sinu vend," kirjutas Dave Coulier, kes mängis seriaalis Joeyt. "Bob oli kõige armastavam, kaasatundlikum ja heldem mees," meenutavad lahkunut Mary-Kate ja Ashley Olsen, kes mängisid "Lastega kodus" Sageti tütart Michelle'i.

"Lastega kodus" staarid: Dave Coulier (vasakult), John Stamos ja Bob Saget.