Fännid seisid enam kui 12 tundi järjekorras, et saada laupäeval Indianapolises tasuta kontserdile, kui kella viie ajal päeval ütles üks mees, et tal on seljakotis pomm, kirjutas BBC.

Politsei vabastas ala 20 minutiks ja kontsert toimus plaanipäraselt, kui tehti kindlaks, et ohtu pole. Kahtlusalusel olid varasemalt süüdistused õhus ja ta arreteeriti nende eest. Indianapolise politsei ütles, et pommikahtluse osas käib uurimine edasi.

Politseijuht Joshua Baker ütles kohalikule väljaandele: "Fänn tahtis järjekorras ettepoole saada, mille tõttu otsustas ta ebasobivalt käituda ja ütles järjekorras olevatele inimestele, et tal on pomm. Keegi käitus õigesti ja teavitas sellest politseid. Seljakott oli tühi."

Doja Cati esinemine oli ettevalmistus esmaspäevaseks kolledži jalgpalli play-off kohtumiseks Georgia Bulldogside ning võimaliku peksupoisi Alabama Crimson Tide'i vahel.

Paljud fännid ootasid pool ööd järjekorras, kui väljas sadas jääkülma vihma ning temperatuur langes miinus üheksa kraadini. Vaatamata kõikidele takistustele astus Doja Cat lavale kell 21:40.

Aga ka kontsert ei möödunud probleemideta. Ühel hetkel, kui Doja Cat viskas trummipulgad publikusse, läks seal kakluseks ja Doja pidi olukorda sekkuma.