Muusik rääkis saates, et talle meeldib kirjutada pigem kurvast kui meeldivast armastusest. Juhul, kui armastusest ei tule parasjagu lugu, mainis Taukar, et singli võib kirjutada kasvõi saunas käimisest.

"Ükski loo tekst ei ole juhuslik," ütles Taukar ja lisas, et ilmselt on maailmas rohkem õnnetuid armastuslugusid kui õnnelikke. Põhjust sellele Taukar anda aga ei osanud.

Lisaks muusika kirjutamisele leiab Karl-Erik Taukar aega ka puhkamiseks.

Taukar on muusika ja õhtujuhtimiste ja muude tööotsadega nii edukas, et ta saab raha ka kinnisvarasse paigutada. uulis ostis Taukar koos kallima Kerli Kivilaanega Viimsisse mere äärde kinnistu, mille eest küsiti kinnisvaraportaalis KV.ee 180 000 eurot.

Kinnisturaamatu järgi on 1929. aastal rajatud väike talukompleks Viimsis rännanud Karl-Erik Taukari (32) ja Kerli Kivilaane (28) nimele juuli teises pooles – kusjuures kinnistul ei lasu ühtegi hüpoteeki, mis üldjuhul tähendab, et see on soetatud pangalaenu võtmata.

Majapidamist magusas paigakeses Viimsis eraldab merepiirist vaid 25 meetrit. Tegemist on vana kaluritarega, kus kunagi elati aastaringselt. Maja juurde kuulub ka veel võrgukuur.

Kinnistu suurim väärtus ongi just asupaik, sest eluhoone ise on vana ja üldpinda on selles napid 62 ruutmeetrit. Samas on tegemist ideaalse suvemajakesega, kus on kümbluseks dušš ja muud elementaarsed mugavused. Karl-Erikul ja Kerlil on seal võimalus veeta aega ja nautida imelist vaadet merele ka jahenevatel sügisõhtutel, sest tares annab vajadusel sooja puupliit soojamüüriga. Mida veel romantiliseks äraolemiseks vaja – kinnistult avaneb merele muinasjutuliselt ilus vaade, krunt on mere suunas langeva reljeefiga ja kenasti hooldatud.