Reikop kasutas võimalust ja tal õnnestus Mehhikosse minna. "Muidu on see tegelikult väga kallis koht – öö hotellis maksab 200 dollarit, aga kuna Ameerika turistid reisivad praegu vähe, siis hinnad olid väga tugevalt langenud," rääkis ta. Mehel õnnestus hotellis öö veeta kõigest 70 euroga.

Marko rääkis, et Mehhikos lausa ülistatakse krokodille. "Bussipeatuses on hoiatavad sildid, et ettevaatust, krokodilli oht. See pole nali. Vähe sellest, et krokodilli ei tohi sööta, ei tohi neid ka kimbutada, kui ta soovib sind ära süüa, sest nad on kaitse all," ütles ta.

Mehhiko toidus pidi ta pettuma. "Toidul polnud absoluutselt mingit maitset. Mehhiko toit on ilmselt nagu itaalia toit – see maitseb igal pool mujal paremini kui asukohariigis," sõnas Reikop.

Saatejuht lisas lõpetuseks, et Mehhiko liinibussides toimuvad lõbusad peod. "Inimesed sõidavad bussiga ja muusika mängib. Bussid on ääreni täis, sa oled väsinud, trügid end bussi ja proovid istuda, siis krapsab üks mees kitarriga sisse ja musitseerib veerand tundi."