33-aastane Asmus võttis koos õe ja tütrega uue aasta vastu Dubais ning enne lahkumist otsustas ta käia poodlemas. "Me ostsime Dubaist juurde ka mitmeid kohvreid, kuhu me paigutasime suveniirid ja kingitused," kirjeldas näitlejatar väljaandele KP. Instagrami postitatud fotolt on näha, et Asmusel oli vaja lennule saada vähemalt üheksa kohvrit.

Lõpuks läks naisel pakkimisega nii kiireks, et nad hakkasid lennule hilinema. "Me olime kõik asjad korda ajanud juba interneti teel, aga me ei saanud registreerida oma uusi kohvreid. Ilma nendeta poleks me ka ju lennukile läinud," selgitab ta. Kuna asjaajamisega läks kaua, siis jäigi kogu perekond lennust maha.

Asmus pidi omast taskust ostma uued lennupiletid Moskvasse järgmiseks päevaks ning samuti tuli neil võtta lisaöö hotellis. Kuid sellega ei saanud naiste sekeldused läbi. Ka järgmisel päeval hilinesid nad lennujaama ja oleks peaaegu ka uuest lennust maha jäänud. Asmuse Instagrami postitatud videost oli näha, kuidas nad pidid läbi lennujaama jooksma, et üldse väravat leida.