TMZ kirjutab, et neile on öeldud, et kuigi Bob Sageti surma põhjus ei ole teada, siis on uurimine välja toonud, et näitleja suri une pealt ja ei kannatanud enda viimastel hetkedel.

Allikate sõnul helistas Bob Saget enne magamaminekut enda abikaasale ning säutsus Twitteris, et tal on hea meel taas laval olla.

Saget pidi pühapäeval Floridast tagasi Los Angelesse lendama, aga kui abikaasa temast midagi ei kuulnud ja telefoni teel teda kätte ei saanud, muutus naine rahutuks ja helistas hotelli. Siis avastaski hotelli turvatöötaja Sageti elutu keha.

Koomiku surma põhjuse väljaselgitamine võib võtta 10 kuni 12 nädalat, kuid praeguse info kohaselt sai Bob Saget une pealt südamerabanduse või infarkti. Saget oli ka hiljuti COVIDit põdenud, kuid tema sõprade sõnul oli tema tervis nüüd korras.

Orange'i maakonna politsei sõnas, et Sageti surnukeha avastas Ritz-Carltoni hotelli turvatöötaja, kes oli sinna saadetud koomiku pere nõudmisel, kuna neil ei õnnestunud teda pühapäeval tabada.

Turvatöötaja koputas mitmel korral toa uksele, kuni kella 16 ajal ise tuppa sisenes. Tuppa astudes avastas ta, et kõik tuled on kustus, Saget lamas selili voodis ning tema vasak käsi oli tema rinnal ja parem voodil.

Ta oli puudutades külm ning tal ei olnud pulssi. Sündmuskohale saabunud kiirabi kuulutas Sageti surnuks.

Hotelli sõnul sisenes Saget viimati oma tuppa kell 2.17 pühapäeva varahommikul, ta pidi sama päeva lõunal end välja registreerima. Ta tegi viimase Twitteri postituse kell 10.42, kui ta on Jacksonville'is laval. Kui tema surnukeha leiti, oli ta neli-viis tundi surnud olnud.

Politsei sõnul ei avastatud Sageti surma puhul kahtlaseid asjaolusid, narkootikume ega muud traumat.