Gabby Petito jäi eelmise aasta augusti lõpus kadunuks ning septembri keskel leiti tema surnukeha Grand Tentoni rahvuspargist Wyomingist. Tema tapmises kahtlustati 23-aastast reisikaaslast ja kallimat Brian Laundrie't, keda politsei oleks tahtnud üle kuulata, aga noormees jäi septembris kadunuks ja oktoobris leiti juba tema enda surnukeha. Brian oli endalt elu võtnud.

Brian Laundrie ei olnud kunagi kahtlusalune, uurimine lihtsalt ei jõudnud nii kaugele. Laundrie oli juhtumi suurim huviisik ning pärast tema surma ei ole võimalik teada saada, mida ta Gabby surmast teadis.

Sellest hoolimata on Gabby surma uurimine ikka avatud ja endine FBI agent Jennifer Coffindaffer võib teada ka selle põhjust. "Ma usun, et FBI püüab kasutada kõiki oma keemilisi ja teisi protsesse, et teada saada, mis märkmikusse kirjutatud oli, kui sinna üldse oli midagi kirjutatud. Nagu võib ette kujutada, siis see on pikk ja tüütu protsess, aga nad saavad sellega hakkama."

Enne Brian Laundrie surnukeha leidmist avastasid ametivõimud talle viimaseks peatuspaigaks olnud Myakkahatchee oja laagriplatsilt tema seljakoti koos isiklike asjadega. Nende hulgas olid riided ja märkmik. Uurijad loodavad, et märkmikus on kirjas midagi, mis neid Gabby Petito tapmise lahendamisele lähemale aitaks.

Briani vanemad loodavad kohtu abile, et poja isiklikule varale, nende seas tema kontol oleval 20 000 dollarile, ligi saada.

Briani pere advokaat Steven Bertolino sõnas, et kohe, kui FBI sulgeb Gabby juhtumi ja Briani enesetapp jääb ametlikuks versiooniks, siis antakse peredele uurimise ajal omastatud isiklikud esemed tagasi.

FBI ei ole siiamaani avaldanud, kas ja mis informatsiooni nad märkmikust siiamaani leidnud on.

Endine New Yorgi mõrvauurija Tom Joyce arvab, et Gabby Petito juhtumi uurimine võidakse lõpetada erakordsetel põhjustel. "Gabby juhtum suletakse põhjusel, mida tuntakse erakordse sulgemise nime all, ehk kahtlusalune ja süüdlane on teada, aga teda ei saa vahistada, sest ta on surnud."

Selle tõttu ei pruugi Gabby vanemad teada saada, mis juhtus enne või pärast nende tütre surma.