"Mulle on see lugu lapsepõlvest saati Rock Hoteli esituses igasse rakku talletatud. Kui "Spordiaasta Tähed" gala produtsent Alo Puustak tegi ettepaneku teha üks eriprojekt spetsiaalselt gala jaoks, oli suhteliselt selge, mis lugu see olla võiks. Selle loo sõnum ei puuduta ainult muusikuid, vaid kõiki inimesi, kes on areeni kuulsust nautida saanud," räägib Padar.

Kaheksakümnendatel Esa Niemineni poolt kirjutatud loole kirjutasid eestikeelsed sõnad Rock Hoteli mehed Ivo Linna ja Heigo Mirka.

"Mõelda vaid, et see laul on praktiliselt sama vana, kui ma ise. Vaatamata sellele on loo sõnum ja meloodia ajatud. Eks iga uusversiooni tegemine on delikaatne väljakutse, sest Rock Hoteli ja hiljem ka Ivo Linna, Tõnis Mäe ja Jaak Joala poolt esitatud versioonid on laiemalt melomaanide poolt hästi vastu võetud," selgitab Tanel.

"Kuna Eric Kammiste produtseeritud uus versioon võeti väga hästi vastu, ei soovinud seda vaid ühekordseks sähvatuseks gala laval ja teleekraanil. Seega on nüüdsest lugu kõigile kättesaadav ja kuulatav. Ja kui rahvas nõuab, saab minu kontsertidel seda samuti edaspidi kuulda."

"Eriti hea meel on, et Dagmar ja Kaire aka "Suured tüdrukud" olid kohe teemas kui neile pakkumise tegin," lisab muusik.

"Hoiame ikka oma kangelasi ja iidoleid au sees, ka siis, kui nende tähed on veidi tuhmunud. Seda mis olnud, ei võta nendelt keegi kunagi ära," märgib Padar.