Epler kirjutab, et toetajate abiga saadi raha kokku ning postituse esimese kahe tunniga oli kogunenud juba 43 000 eurot annetusi. Tõnu Raadik saadeti Mehhikos operatsioonimeeskonna hoole alla.

Epler väitis eile sotsiaalmeedias, kuidas kindlustusfirma BTA keeldub operatsiooni eest maksmast. "Väidavad, et kindlustuskaitse katab eluohtlikud olukorrad, KUID mitte südameoperatsiooni," kirjeldas Epler. "Ilma selleta ei jõua Tõnu elusana kodumaale. Mida sellises olukorras teha?".

Nüüdseks on kindlustusfirma BTA teatanud, et nemad katavad ikkagi Raadiku intensiivravi kulud. "BTA andis südaöö paiku haiglale kinnituse, et kindlustusandja katab patsiendi intensiivravi kulud. Samas leiti esialgse hinnanguga, et kindlustuslepingu tingimused välistavad muud südameoperatsiooniga seotud kulud, kui need ei ole põhjustatud õnnetusjuhtumist," selgitas kindlustusfirma juhtumi tagamaid.

Facebookis Raadiku toetuseks usinalt raha kogunud Juku-Kalle Raid kinnitas, et juhul, kui kindlustus hakkab ravikulusid katma, kantakse annetajatele raha tagasi.