Michael Todd, kes juhib Tulsas Muundumise kirikut, suutis oma tembuga videosilla vahendusel jumalateenistust jälginud kirikukülastajates rõvedust tekitada. Pastor Todd määris ila näkku end vabatahtlikult välja pakkunud kirikuskäijale, kes oli temaga laval liitunud, vahendas TMZ.

Veel veidram selle juures on asjaolu, et kirikukülastaja, kes ostus pastori vennaks, lihtsalt lasi seda endaga teha ja ei reageerinud kuidagi ebameeldivalt.

Pastor Todd selgitas oma tegu asjaoluga, et jumala visiooni saamine võib vahepeal olla räpane ning tema tahte saamiseks tuleb käia läbi raske teekond. Kui tema vennale piisas sellest põhjendusest, et talle tatti näkku määritakse, siis võib talle rahumeeli ka õhku müüa.

Kogude liikmed ahhetasid vaatepildi peale, mille järel Todd selgitas, et just sellise reaktsiooni võibki endaga kaasa tuua Jumala kutsele vastates, ükskõik kui ebaloomulik see ka poleks.

Michael Toddi tegu ei läinud tema koguduse seas hästi peale ning kui videoklipp sellest sotsiaalmeedias levima hakkas, siis ei jäetud kasutamata võimalust pastorit kritiseerida, eriti veel globaalse pandeemia ajal.

Drew A. Thomas kirjutas: "Ma olen kahe käega selle poolt, et jumalateenistuse ajal praktilisi selgitusi jagatakse, aga millal minnakse üle piiri?

"Mees lihtsalt seisab seal ja laseb endale sõnumi edastamiseks peale sülitada," lisas teine.

"See, mida ta tegi, ei ole kuidagi Jumalaga seotud. Võimu omava isikuna lasub tal suurem vastutuse kohustus. Sellepärast ei tahagi inimesed praegu enam kristlusega midagi tegemist teha ning samal põhjusel ei ole mina ka enam üks nendest, kuigi usun ikka Jumalasse," lisas kolmas.