Küsitlusest selgus, et inimestel on vanusest tingitud omad lemmikud. Vaata videost, kes need on.

26. jaanuaril Alexela Kontserdimajas toimuval Eesti Muusikaauhinnad 2022 galal ootab vaatajaid hulk etteasteid, kus tuntud artistid astuvad jõuliselt välja endale tuttavast žanrist ning üllatavad vaatajaid millegi täiesti uuega.

Eesti Muusikaauhinnad 2022 gala toob vaatajateni sel aastal tavapärase Eesti muusika parimatele auhindade jagamise kõrval ka muljetavaldava esinejate nimekirja, kuhu kuuluvad NOËP, 5Miinust, Puuluup, Wateva, Genka, Yasmyn ja Gameboy Tetris.

Lisamaks niigi pidulikule sündmusele erilisust, astuvad artistid auhinnagalal üles küll publiku poolt armastatud lugudega, kuid seda täiesti uues võtmes. Nimelt saadab kõiki galal ülesastuvaid esinejaid sümfooniaorkester, kellele sobivasse võtmesse on ka artistide armastatud lood seatud.

Loomulikult ei puudu galalt ka juba harjumuspäraseks saanud saatejuhtide avaetteaste ja nii on midagi erilist oodata ka õhtujuhtide Liis Lemsalu ja Daniel Levi Viinalassi esituses.

Eesti Muusikaauhinnad 2022 suur gala toimub juba järgmisel nädalal 26. jaanuaril Alexela Kontserdimajas. Gala teleülekanne on vaadatav Kanal 2-s algusega kell 20.00. Piiratud arv pileteid Eesti muusika suursündmusele on saadaval Piletitasku keskkonnas.