Talley suri New Yorgis asuvas haiglas. Miks ta seal oli, ei ole praegu teada, vahendas TMZ.

Talley oli kaheksakümnendatel ja üheksakümnendatel aastatel moeajakirja Vogue suuna ja visiooni rajamisel tähtsal kohal, töötades end ajakirja sees üles ja temast sai aastatel 1983-87 selle uudiste juht. 1988. aastal sai temast juba Vogue'i loovjuht.

Ta oli sellel ametipositsioonil seitse aastast, mille järel sai temast kuni 2013. aastal ajakirjast lahkumiseni iseseisev moetoimetaja. Isegi pärast lahkumist jätkas ta Vogue'i panustamiseks, nt osales nende taskuhäälingus.

Talley oli ka teerajaja ja seda mitte vaid enda unikaalse soengu ja riietumisstiili tõttu, vaid ta toetas vähemuste, eriti mustanahaliste modellide, kasutamist ajakirjas.

Moeikoon oli lühikest aega ka Barack Obama stilist ning osales "Ameerika supermodelli" žüriis. Ta töötas aastakümneid Vogue'i peatoimetaja Anna Wintouri kõrval ning oli üks esimesi mustanahalisi maitsekujundajaid USAs.

Talley oli ka LGBT kogukonna toetaja, kuigi ei avaldanud kunagi, kas ta on gei või ei. Ta kirjeldas enda seksuaalsust kui midagi vahelduvat.

Moemaailm jääb Andre Leon Talleyt igatsema.