35-aastane endine Playboy jänku teatas mõni aeg tagasi, et kavatseb edaspidi iluoperatsioonidele ei öelda ning laseb kõik võõrkehad välja võtta. "Ma lasin kõik võltsi endast välja võtta ja hävitasin vanad fotod endast ära. Ma olen rohkem haavatav, autentne, aga ma tunnen end rohkem endana," tunnistab ta nüüd.

Muutused hakkasid toimuma juba enne Playboy moguli surma. Nimelt eemaldas Crystal oma rinnaimplantaadid juba aasta enne Hefneri lahkumist, sest naise arstide sõnul olid need tema terviseprobleemide põhjuseks.

Crystal varem:

"Varem elasin ma selle nimel, et teha teisi õnnelikuks, kuid samal ajal kannatasin ise," meenutab viis aastat tagasi lesestunud Crystal. Praeguseks hetkeks on ta ellu leidnud uue armastuse. Kui Playboy mogul Hugh oli verinoorest Crystalist 60 aastat vanem, siis tema uus kaaslane on hoopis naisest noorem. Tema südame on võitnud 32-aastane tõsielustaar Ryan Malaty.

Pärast lesestumist on ta reisinud üle 30 riiki ning mõne nädala eest ostis ta endale talukompleksi Hawaiile.

Kuigi Crystal ei saanud Hugh pärandusest endale midagi, siis mees oli juba enne surma mõelnud sellele, et tema abikaasal oleks ka pärast tema lahkumist hea elu. Nimelt ostis Hefner oma pruudile 5 miljonit USA dollarit maksnud häärberi Lääne-Hollywoodis. Mõne väljaande andmetel sai Hefneriga viis aastat abielus olnud Crystal ka 7 miljonit dollarit sularahas, kuid seda pole naine kinnitanud.