Synne teeb autole reklaami ka Facebookis, nimetades sõidukit väga põneva hüüdnimega. "Aeg on edasi liikuda ja seetõttu müün ma oma "musklis nunnu" maha," kirjutas laulja jagatud kuulutuse juurde.

Chevrolet on esmakordselt 2008. aastal registreeritud ning on selle aja jooksul palju kasutust saanud – auto läbisõit on 226 333 km. Olukorra teeb veidramaks asjaolu, et Synne küsib auto eest 25 550 eurot.

Tagaveolisel ja automaatkäigukastiga masinal on 5,3-liitrine mootor, mille tõttu sööb masin ka korralikult kütust.

Synne selgitab ka kõrge hinna tagamaid. "Bussi ost oli minu suur soov, kuna olen ameeriklaste austaja ja nii see 2018. a soetatud saigi. Olen bussi müümist kaalunud mitmeid kuid ja kuna mul otseselt selle müümisega kiire ei ole, siis saigi pandud hind, mida soovib maksta sama suur Ameerika masinate armastaja nagu ma ise. Loomulikult olen avatud pakkumistele, kuid tean, et see buss on igat senti väärt."

Sellest on nüüd möödas ligi neli kuud ja kuulutus enam aktiivne pole. Kroonika uuris lauljalt, kas tal õnnestus auto maha müüa. "Aastalõpp oli kiire aeg ja vahepeal jõudis ka kuulutus aeguda. Bussi müügiga otseselt kiiret ei olnud ka, kuid lisan kuulutuse uuesti millalgi," selgitas Synne.

Huvilisi, kes võivad Synnele ostu eesmärgil ka praegu kirjutada, oli palju, aga müümisega ta kiirustama ei kipu. "Kuna mul müügiga kiiret ei ole, siis jään oma hinnasoovi juurde," sõnas lauljanna.