Michael Lee Aday nime all sündinud rokkari karjäär kestis kuus kümnendit ja oli tuntud oma võimsa ning mitmekülgse hääle poolest. Rokkar oli oma aja üks tuntumaid muusikuid, müües miljoneid singleid ja albumeid üle terve maailma.

Tema "Bat Out Of Hell" albumite triloogia, mis sai tuntuks oma ooperliku-rokk stiilis muusika ning samanimelise singli poolest, on siiamaani Meat Loafi kõige suurem hitt.

USA väljaanne TMZ spekuleerib, et rokkar suri COVIDisse, kuna ta nakatus möödunud nädala alguses viirusega, aga neid väiteid ei ole tema perekond ja lähedased veel kinnitanud.

Teades, kui laastavalt on koroonaviirus maailmas levinud, siis ütles Meat Loaf mõned kuud enne oma surma, et kardab viirust väga, aga enne sureb, kui läheb karantiini.

74-aastaselt surnud muusik tühistas ärikohtumise, kuna oli väidetavalt viirusega nakatunud. Praegu ei ole ka teada, kas ta oli vaktsineeritud, aga ta ütles mõned kuud tagasi viirusest rääkides: "Kui ma suren, siis suren, aga ma ei lase end kontrollida."

Samas intervjuus, mis avaldati möödunud aasta augustis, ajal, kui inimesed olid pikalt rangete piirangutega elanud, nimetas Meat Loaf näomaske tüütuteks ning avaldas, et ta hea meelega kallistab inimesi pandeemia ajal.

Kui reporter siis temalt küsis, kas ta tõesti viirust ei karda, vastas muusik: "Tunnen surmahirmu. Nalja teed või? Aga andke andeks, ma saan aru, kui elu on vaja peatada mõneks ajaks, aga nad ei saa seda poliitika tõttu peatada. Ja praegu peatatakse see poliitika tõttu."

Meat Loafi naine Deborah oli surres muusiku kõrval, kinnitas laulja pikaaegne agent Michael Greene.

Agent lisas, et nii Meatloafi tütred Pearl ja Amanda kui ka mitmed nende lähedased said viimase 24 tunni jooksul lauljaga hüvasti jätta. Surma põhjust ei ole veel avaldatud.

"Me teame, kui oluline ta paljude jaoks oli ning me täname armastuse ja toetuse eest sel raskel ajal, kui me leiname seda imeilusat artisti ja kaunist meest," teatas perekond avalduses. "Tema südamest meie hinge ... ärge kunagi lõpetage rokkimist!"

Meatloafi suurimaks hitiks on vaieldamatult "I Would Do Anything For Love", mis veetis 1993. aastal viis nädalat Billboardi muusikaedetabeli tipus. Ta võitis selle lauluga parima rokkesinemise Grammy ning laul jõudis müügis plaatina tasemele.

Jaga
Kommentaarid