74-aastane muusik on täielikult vaktsineeritud ja tal on ka tõhustusdoos, mille tõttu on tal vaid kerged sümptomid, vahendas BBC.

Globaalne pandeemia on tekitanud mitmeid raskusi Eltoni Farewell Yellow Brick Roadi maailmaturneel. Ka teine briti superstaar Adele tühistas eelmisel nädalal enda turnee.

"Kontserdi liigutamine on alati suur pettumus ning vabandan kõikide ees, kellele see on ebameeldivust valmistanud, aga tahan nii enda kui oma meeskonna turvalisuse tagada," sõnas Sir Elton.

Ta kinnitas fännidele, et uute aegade osas võetakse kõikidega ühendust. Sellele vaatamata peaks ta esinema sel nädalal Arkansases.

Need muudatused on järgmine takistus kuulsa muusiku viimase turnee ajal. Farewell Yellow Brick Road algas juba 2018. aastal ja pidi jääma Eltoni viimaseks turneeks pärast poolt sajandit teel.

Aga 300 esinemisega mõeldud turneel on pidevalt olnud takistused, alguses pandeemiaga seotud piirangute pärast ja hiljem vajas Elton puusaoperatsioonist taastumiseks aega, kui ta septembris tõsiselt kukkus ja end vigastas.

Kontserdid hakkasid pihta ligi kaheaastase pausi järel eelmisel kolmapäeval New Orleansis Louisianas. Londonist pärit muusik, kes andis kunagi välja seitse järjestikust number üks albumit USAs, peaks Ameerikas tuuritama aprillini ning alustab siis tuuri Euroopa osa.

Jaga
Kommentaarid