Võsa-Petsi patsid

Kanaaridel puhanud Peeter Võsa, kelle imagoga on seni käinud kokku pigem roosad prillid, naasis Eestisse patsidega. "Kiilakas olin Nõuko­gude armees ja vist ka maleva päevil, kuna malevas ehitusel töötades kukkus igasugust pahna pähe, aga patsid – need on mu elus esmakordselt!" naerab Peeter. Hea tuttav punus need lennukis, sest mida kuus ja pool tundi kestval lennul ikka teha...

Kersti müüb Kati ja Jaani armupesa

Kersti Toots

Kinnisvaramaakler Kersti Toots vahendab Keila-Joal asuva luksusliku villa müüki. Just sinna kolis oma toonase uue pruudi Katiga 2006. aastal ärimees Jaan Toots, kui oli senisest abikaasast Kerstist lahku läinud. Majas on kolm magamistuba ning spaakompleks kahe sauna ja basseiniga. Mitmest toast avaneb vaade merele, maja köök võiks olla iga perenaise unistus. Villa asub vaid 20–30 minuti sõidutee kaugusel Tallinnast ja on müügis 1,2 miljoni euro eest.

Jaan Toots
Kati Toots

Kristiina ja Synne uued soengud

NAGU ROXETTE Kristiina Ojuland poisipeaga.

Ekspoliitik Kristiina Ojuland lasi teist korda viimase aasta jooksul oma blondid juuksed lühikeseks poisipeaks nudida. Postitus kirsipuu taustal lõi sotsiaalmeedia kihama. Oli neid, kes soovisid Kristiinale parukat tuua, ja neid, kes võrdlesid teda omaaegse Roxette'i lauljanna Marie Fredrikssoniga.

ROOSA Synne Valtri tuunis ja toonis juukseid.

Ka Synne Valtri, kes peagi tutvustab koostöös rõivafirmaga Protten oma uut kollektsiooni, on aastat alustanud muutustega. Lauljatar jagas Instagramis pilti juuksur Alar Kuzmini soengusaavutusest – roosadest sirgendatud juustest ja tukast.