"Tundsin end väga kindlalt, sest pean end professionaaliks. Vanuse ja kutseliste oskustega tuleb paratamatult ka kindlusetunne ja nii ei osanud ma tõesti seda karta. Arvasin, et olen väga hea teleajakirjanik – keegi ei öelnud mulle, et teen midagi valesti," arvab Heinla.

"Eks see niitis algul jalust ja kõige rohkem oli kahju superheadest kolleegidest," tunnistab reporter, kelle jaoks oli TV3 maja justkui teiseks koduks.

Eelmise aasta mais pidid TV3 vaatajad head aega ütlema legendaarsele teleajakirjanikule Feliks Unduskile. Nagu tookord Kroonika artiklist selgus, siis 72-aastane ajakirjanik ei lahkunud sugugi omal tahtel. Telekorüfee sõnul toodi põhjenduseks rahaline kokkuhoid, mida kinnitas toona ka TV3 tegevjuht Signe Suur.

Detsembris said koondamisteate lisaks Eve Heinlale veel neli inimest. Kaks päevatoimetajat lahkusid omal soovil, nende seas ka päevatoimetaja Deisi Helemäe-Sarv, kes kinnitas seda sotsiaalmeedias. "Lahkusin ise ja tõepoolest omal soovil, sest minu nägemus TV3 igaõhtusest programmist oli pisut teistsugune praegu planeeritavast. Sellest tulenevalt on mu kalender järgnevateks kuudeks ootamatult tühjavõitu," kirjutas Deisi.