Viimasel hooajal saatetiimis režissööri assistendina töötanud Jennifer õpib teist aastat Balti filmi, meedia ja kunstide instituudis filmikunsti ning dokfilm superstaarisaates osaleja teekonnast valmis tal semestritööks.

Jennifer Choen

"See oli armas äratundmine, olles ise seda teekonda käinud kolm aastat tagasi," räägib Jennifer. "Mul oli huvitav jäädvustada kellegi õnnestumisi ja tagasilööke telesaate vältel ning milliseid emotsioone, nii häid kui valusaid see esile tõi. Maribel on nõnda huvitav isiksus, kes ei karda pärast põlvili kukkumist sajaga edasi pürgida. See teeb temast väga kütkestava tegelase dokumentaalfilmi jaoks." Samuti oli Jenniferi sõnul väga ilus jälgida Ithaka Maria mentorlust lauluõpetajana: "Vahel piisab vaid mõnest julgustavast lausest, mis võib väga kaugele viia."

Jennifer näitab filmis ka seda, kui tobe võib olla Eesti ühiskonnas üleliigne välimusele keskendumine võrdluses näiteks USA ühiskonnaga, kus välimuse kommenteerimist peetakse tema sõnul äärmiselt tagurlikuks tegevuseks.

Jaga
Kommentaarid