Ada ise sõnab, et Sky.ee pakkumine oma saade teha tuli täpselt õigel ajal ja õigetelt inimestelt: "Ma olin nii valmis millekski suuremaks ja ägedamaks ning mõte oma podcastist tõi sära sekundiga silmadesse. Hakkasin koheselt planeerima, mis teemadest rääkida ja keda saatesse tahaksin. See on võimalus kõigil külalistel lihtsalt lõõgastuda ja lasta jutul lennata."

Ada sõnul on saadetes kõik nii organiiline ja just selline, nagu tüdrukute veiniõhtu muidu ka oleks: "Keegi ei tunne survet olla poliitiliselt korrektne ja professionaalne, me lihtsalt naudime üksteise seltskonda ja lugusid ning kogemusi ja mõtteid elust. Tahtsin, et mu saade tunduks vaatajale, justkui istuks temagi meiega seal laua ümber ja klatšiks sõbrannade seltsis. Just selline see välja kukkuski."

Juba sel reedel kell 11 on võimalik esimest episoodi, kus Ada kõrval stuudios istub lauljanna ja hea sõbranna Merilin Mälk. Naised räägivad avameelselt erinevatest naiselikest teemadest, nagu kaameraid polekski ruumis, pakkudes head äratundmist, vastuvaidlemisvõimalust ja sõbrannalikku äraolemist igaühele, kes seda vajab.

Ada, kes on oma otsekoheste väljaütlemistega tuntud, ei pelga saates endki sootuks uutest külgedest ja väga avameelselt näidata ja andes endast kaamerate ees vaatajatele palju, avanevad ka külalised, pajatades lugusid naiste (ja vahel ka meeste) mõttemaailmast nii ilu, suhete, kindluste kui ebakindluste teemal.

Avasaates tunnistab näiteks Merilin Mälk, kuidas kord tuli ta spordisaalis WCst välja tirida, sest tal tekkis paanika. Miks ja millest? Sellest ja paljust muust kuuled lähemalt homme kell 11.00 Sky.ee veergudel.