USA laulja ja laulukirjutada teatas, et jätab käimasoleva COVID pandeemia tõttu ära enda UK esinemised, jättes sellega üldse Euroopas esinemise, vahendas BBC. Ta pidi seoses oma Hello! Hits tuuriga esinema ka Blenheimi palees Oxfordshire'is ning ka Nottinghamis, Cardiffis, Belfastis ja Hamptoni õukonna palees.

72-aastane laulja täidab praegu Las Vegases oma kontserdisarjade kohustusi.

Ta teatas Euroopa turnee tühistamisest sotsiaalmeedias, öeldes: "Kuna Covid ja selle erinevad tüved mõjutavad jätkuvalt maailma, siis olen otsustanud praeguseks ära jätta enda Euroopa turnee."

"Minu jaoks on kõige tähtsam minu fännide, bändi ja meeskonna tervis. Loodan, et te mõistete ja saame teineteist näha turvaliselt millalgi tulevikus."

Richie pidi esinema juba 2020. aastal Isle of Wight festivalil, aga see tühistati pandeemia tõttu ning ta ei leidnud aega, et 2021. aasta festivalil kaasa lüüa.

Samal festivalil saab aga kuulata artiste nagu Nile Rodgers & Chic, Blossoms, Rudimental, Tom Grennan, Sigrid, Craig David Presents TS5, The Vaccines, Paul Heaton ja Jacqui Abbott, Shaggy, Happy Mondays ning Mavis Staples.

Koroonaviiruse tõttu pidi oma esinemised edasi lükkama Elton John, kes ka ise viirusesse nakatus. Globaalne pandeemia on tekitanud mitmeid raskusi Eltoni Farewell Yellow Brick Roadi maailmaturneel. Ka teine briti superstaar Adele tühistas möödunud kuul enda turnee.

"Kontserdi liigutamine on alati suur pettumus ning vabandan kõikide ees, kellele see on ebameeldivust valmistanud, aga tahan nii enda kui oma meeskonna turvalisuse tagada," sõnas Sir Elton jaanuari lõpus.

Ta kinnitas fännidele, et uute aegade osas võetakse kõikidega ühendust.

Jaga
Kommentaarid