31-aastane Andrew Brady kasutas sotsiaalmeediat, et eelmisel aastal ajavahemikul veebruar kuni aprill kolumnistile Dan Woottonile ähvardusi saata, kirjutas BBC.

Brady kutsus ajakirjanikku seksuaalseks ahistajaks ja mõrtsukaks, andes ka mõista, et soovib nendevahelise tüli lahendada vägivallaga. Ta on pärast süüdimõistmist jäänud vahi alla ja talle määratakse karistus reedel. Teda võib oodata maksimaalselt kuue kuue pikkune vangistus.

Caroline Flack. Foto: Scanpix

Brady osales 2017. aastal saates "The Apprentice" ning oli 2018. aastal lühidalt ka Caroline Flackiga kihlatud.

Bradyt süüdistati alguses ajakirjaniku vägivallaga ähvardamises, kuid leppis hiljem väiksema rikkumise ehk ahistamisega.

Kohtus avaldati, kuidas Brady hakkas DailyMaili kolumnisti Woottonit ahistama umbes aasta pärast Caroline Flacki surma 15. veebruaril 2020.

Teiste seas süüdistas ta Woottonit olemaks nagu seksuaalkurjategija Harvey Weinstein ning tal olla selle tõendamiseks ka materjalid. Ta kutsus enda jälgijaid üles ühinema tema plaanis Woottoni karjäär lõpetada ja temast lõplikult lahti saama.

Ajal, kui Dan Wootton töötas The Sunis, kirjutas ta regulaarselt Caroline Flackist. Brady panigi ajakirjanikule süüks, et ta aitas naise enesetapule kaasa.

Jaga
Kommentaarid