Ja ta ei küsi piltide nägemise eest sugugi kõrget hinda. Vaid 11 naela eest kuus on võimalik näha Price'i kehavõlusid, vahendas Essex Live.

43-aastane andis uudisest oma fännidele teada sotsiaalmeedias, öeldes, et naaseb tagasi oma glamuurimodelli juurte juurde.

Katie'i teadaande juures oli õrritav klipike, mis pilgud tema OnlyFansi poole pööras. Kuid nii mõnegi jaoks oli tegu üllatava uudisega, sest alles mõned päevad varem oli ta politsei poolt vahistatud, kuna rikkus lähenemiskeelu tingimusi.

Modell tunneb, et OnlyFans on peale seksikate piltide ka turvaline paik, kus ta saab rääkida, mis tema elus toimub. Katie lubas erilistele fännidele jagada eriti värvikat sisu ning pakkuda kõikidele glamuurseid fotosid.

"Tahan kõikide naiste eest seista ning minu OnlyFans seisab sada protsenti kehapositiivsuse eest," kinnitas Katie. "Näen OnlyFansi kui kohta, mis on turvaline, saan olla enesekindel, jõuline ja kaunis. Loomulikult on seal ka glamuurifotosid, sest te teate, kui väga mulle meeldib kaamera ees olla."

"Kuid veel olulisemalt: see saab olema koht, kus saan jagada enda maailma ning oma seikluseid kõige lähemate toetajatega ja teha seda autentselt," lisas ta.

Katie Price tegi selle avalduse kandes nunnakostüümi, näol suur naeratus ning ümber roosa õlavöö, millele oli kirjutatud "Minu keha ruulib". Ta küsib igakuiselt piltide eest 11 naela ning teatas oma konto profiilis, et "glamuurikuninganna on tagasi".

Jaga
Kommentaarid