Peaminister Kaja Kallas leiab, et Milling lahkus meie seast kaugelt liiga vara. "Varahommik tõi südamest kurva uudise. Kallis kolleeg Madis Milling on meie seast lahkunud – ootamatult ja kaugelt liiga vara."

"Minu esimene mälestus Madisest on muidugi Valduri tegelaskuju „Maiest ja Valdurist“, aga sain temaga ka riigikogus mitu aastat koos töötada. Madis oli otsekohene, alati teisi aitamas, hea huumorimeelega ja andekas. Tema tegi jõulude ajal erakonna luuletused ja kandis need ette. Kõige rohkem jään aga puudust tundma tema südamlikkusest ja soojusest. Madise kirg riigikaitse vastu ning suur soov inimesi aidata tegid temast ka pühendunud kaitseliitlase ja vabatahtliku päästja. Nii ta ka lahkus – teisi aidates."

"Madis, oli au ja rõõm sind tunda. Jääme sinust suurt puudust tundma. Minu sügav kaastunne Madise lähedastele."

Kultuuriminister Tiit Terik sõnas, et teda ja Millingut ühendas ühine huvi riigikaitse vastu. "Hommikul jõudis meieni kurb uudis Madis Millingu lahkumisest. Tutvusime Madisega riigikogu eelmises koosseisus töötades ning julgen öelda, et saime omavahel hästi läbi. Meid ühendas huvi riigikaitse vastu ning huumorilembus. Madise puhul jäävad kindlasti meelde tema tabavad naljad ja muhe olek. Temast õhkus siirust ja meeldivust."

"Laiemale avalikkusele jääb ta kindlasti meelde oma rollidega legendaarses komöödiasarjas “Vanad ja kobedad", naelutades sadu tuhandeid eestlasi telerite ette. Aktiivse inimesena jätkus teda lisaks ka lavalaudadele, kaitseliidu õppustele ning vabatahtlikuna päästesündmustele reageerima."

"Tänasel päeval langetame pea ning mõistame taas: elu on üürike. Minu kaastunne Madise perele ja lähedastele."

Riigikogu esimees Jüri Ratas sõnas, et Madis Milling andis väga tugeva panuse ühiskonna ohutuse edendamiseks. "Tänane päev on toonud väga kurva uudise – meie hulgast on igaveseks lahkunud riigikogu liige Madis Milling. Milling oli kindlasti silmapaistev poliitik, kel oli tarka visadust meie riigikaitse arendamisel ning kes andis väga tugeva panuse ühiskonna ohutuse edendamiseks, olles vabatahtlik päästja. Kõige selle kõrval mäletame teda loomulikult ka särava näitleja ja saatejuhina. Tema järjekindel töö ja pühendumine on olnud eeskujuks väga paljudele tema ametikaaslastele ja kõigile teistele, kellel on olnud au temaga kokku puutuda."

"Avaldan siirast kaastunnet kõigile tema pereliikmetele, lähedastele, sõpradele ning ametikaaslastele. Puhka rahus, hea Madis!"

Siseminister Kristian Jaani avaldas kaastunnet Madis Millingu perele ja lähedastele, öeldes, et Madis Milling oli inimene, kes seisis nii sõnade kui ka tegudega parema Eesti eest. "Just sellised inimesed, nende säde ja teotahe muudavad meie kodud ja meie Eesti turvalisemaks. Seepärast on ka tema ootamatu lahkumine eriti valus. Jääme leinama suure südamega riigimeest, vabatahtlikku päästjat ja sõpra," ütles Jaani.

Siseministeeriumi kantsler Tarmo Miilits lisas, et Madis Milling oli siseturvalisuse valdkonnale oma inimene. "Ta oli vabatahtlik päästja, kes aitas lisaks päästja tööle ka vabatahtliku päästetöö vajadust ja vajadusi avalikkusele selgitada. Tema panust valdkonna edendamisesse on raske alahinnata ja tema lahkumine jätab tühimiku paljude inimeste südamesse. Aitäh, Madis Milling, puhka rahus," ütles Tarmo Miilits.

Vabariigi valitsuse pressikonverents 10.06.2021

Riigikogu liige Henn Põlluaas meenutab pikaaegset kolleegi: "Saime täna ootamatu ja kurva sõnumi osaliseks. Suri Madis Milling. Minu aastatepikkune kolleeg esmalt Saue linnavolikogust ja siis riigikogust. Olles küll maailmavaateliselt erinevatest erakondadest, ühendas meid lisaks poliitikutööle veel palju asju. Kõigile teada ja nähtavale kultuuripoolele, milles ta oli tegev ka riigikogu töö kõrvalt, oli temas tugevalt esindatud militaarne külg, mida ta pidas väga oluliseks. Madis oli aktiivne ja innukas kaitseliidu liige ja Eesti patrioot selle kõige paremas mõttes. Ta oli riigikogu riigikaitsekomisjoni, riigikogu kaitseliidu toetusrühma ja Eesti reservohvitseride kogu liige. Lisaks kõigele jätkus Madisel veel energiat vabatahtliku päästja tööks. Just sellel lahingutandril tabas teda saatuse kuul."

"Madis oli noor mees, kes oleks jõudnud elus veel palju korda saata. Kahju, et see niivõrd ootamatult pooleli jäi. Mälestame teda ja hoiame Eesti lippu lehvimas. Puhka rahus! Minu sügav kaastunne Madise perele ja lähedastele."

"PS. Madis! Sa ei jõudnudki teada saada, et pöördumine, mille me sinuga koos riigikogu kaitseliidu toetusrühma nimel kaitseministrile tegime, sai positiivse vastuse. Töötame edasi!"

Riigikogu liikme Tarmo Kruusimäe meenutus jääb lühikeseks, kuid selles on tajuda selget tuska. "Oh minge Te ka õige ... Meie seast on lahkunud hea kaitseliitlane, poliitik ja vabatahtlik päästja Madis Milling. Rahu tema hingele."