Saade põhineb Lõuna-Korea formaadil ning seda on toodetud enam kui 10 riigis, sealhulgas Soomes. Duo Media Networksi juhatuse esimees Jüri Pihel sõnab, et niivõrd suurejoonelist telesaadet pole Kanal 2-s toodetud üle kümne aasta. "Hea televisioon, eriti meelelahutus, peab olema emotsionaalne. See saade on põnev, üllatav ja vaimukas – seal on kõik elemendid suurimaks formaadiks," ütleb Pihel.

Igas saates esitletakse seitsmest salapärasest lauljast koosnevat gruppi, keda identifitseeritakse nende elukutse järgi. Kaks võistlejat peavad läbi kuue vooru püüdma grupist kõrvaldada halvad vokalistid ehk teesklejad, ilma et oleks kuulnud neid kunagi laulmas. Abiks on vaid vihjed ja kuulsustest koosnev nõunike kogu. Läbi hooaja kuuluvad nõunike kogusse Eesti A-kategooria staarid ning üks külalisnõunik. Viimasesse vooru pääsenud salapärane võistleja laulab koos külalisnõunikuga duetti, misjärel selgub, kas auhinnaraha saavad endale arvajad või laulja.

Kanal 2 eetris oleva "Õhtu!" saatejuht Piret Laos seni juhitud saatega lõpparvet ei tee. "Sõbrad, muretsemiseks põhjust ei ole! Piret ei lahku "Õhtu!" saatest, vaid asub lisaks meie saatele juhtima uut pöörast teleshow'd," kirjutati Instagramis.