31-aastaselt surnud näitleja pere arvab, et noormees rööviti ja tapeti, kirjutas TMZ. Mosese õde Teerea Kimbro sõnas väljaandele, et kõik, kes näitlejat tundsid, teadsid, et ta armastas elu ning ta usub kogu südamest, et Moses rööviti ja tapeti kolm päev hiljem.

Mosese surnukeha leiti möödunud kolmapäeval Georgia osariigist ning politsei esialgse hinnangu kohaselt oli tegu enesetapuga. Nüüd aga räägib Mosese õde, et näitleja broneeris võtte esmaspäevasele päevale, kuid ei ilmunud sinna kohale. See oli midagi, mida Moses õe sõnul kunagi ei teeks.

Õde mainis, et talle meeldis see, kuhu venna karjäär oli teel ja neil olid tulevikus suured plaanid.

Politsei leidis Mosese keha tema autost, mille uksed olid kinni ja relv tema süles. Relv kuulus Mosese õele, kes ütles politseile, et neil meeldis koos lasketiirus käia ning Mosesel oli relvaluba.

Pere olla öelnud, et politsei uurib, kas näitleja surmaga seoses olid mängus ka kahtlased asjaolud. Henry maakonna politseikapten sõnas, et nad uurivad seda kui võimalikku enesetappu, aga nad uurivad ka teisi võimalikke teooriaid.

Mosese matused toimusid laupäeval tema kodulinnas Põhja-Carolinas.

Moses tegi läbimurde aastatel 2012–2015, kui mängis ühte Michonne'i zombidest, kes tal pidevalt järel käis. Ta tegi kaasa ka HBO sarjas "Watchmen" ja filmis "The Hunger Games: Catching Fire".

Jaga
Kommentaarid