"Terve video koosneb kirjadest, mille ma sain ühelt kontolt, mida ma kunagi näinud pole ja millele ma pole vastanud. See konto jätkas mulle kirjutamist ilma kunagi vastust saamata," kirjutas Justine.

"Ma tahtsin näidata, kui veider see vestlus päriselus välja näeks. Seega, miks teha seda netis?" küsis iirlanna viimaks.

Videos on näha kahte tegelast, keda mõlemat mängib Justine, baarileti ääres seisma. Ühel hetkel hakkab punase sviitriga tegelane teist sõnumitega pommitama, kuid teine pool ei vasta.

Ühel hetkel küsib punase pluusiga tegelane, kas teine tahaks tema relva näha. Kuna see on sõnum, mis on Justine'ile päriselt saadetud, siis paneb see küsima, kas tegu oli ähvardusega või kellegi sooviga oma relvaga uhkustada.

Video lõpus blokeerib valge pluusiga tegelaskuju tüütu osapoole ära, mis on midagi, mida päriselus teha ei saa.

Kommentaariumis tuuakse samuti välja, kui rumal ja isegi õudne selline olukord on. Kas tõesti on sisuloojal kohustus kellegi sõnumile vastata lihtsalt sellepärast, et see teine otsustas tema sisu vaadata? Sellist kohustust ei peaks kellelgi olema, kuna sisu tarbimine on iga inimese vaba valik.

Jaga
Kommentaarid