Kirjastajad Mari Ojasaar (39) ja Jesper Parve (41), kelle peres sirgub juba tõeline meestevägi, pojad Aaron Troy ja Thor Ragnar, said jaanuari viimasel päeval tütre vanemateks.

"Meiega on kõik superhästi," sõnab Jesper, kellele on tütre sündimine kena sünnipäevakingitus – Jesper tähistab 3. veebruaril oma 42. sünnipäeva. "Eks kunagi tulevikus juba saame kõigest pikemalt rääkida. Praegu tahaks lihtsalt puhata."

"Kas nimi juba teada? See oli küsimus, mida Jesperiga kuulsime üheksa kuu jooksul enim. Lisaks muidugi sellele, kas kõhust tuleb tüdruk või poiss," kirjutas Ojasaar.

"Siis töötasin Sydneys ja nimesilt mu rinnal Mari tekitas liiga palju küsimusi, kust ma pärit olen sellise nimega. Hoopis rahvusvahelisem oli nimi Maria ja Jesperi soovitusel ma selle nime endale rinda paningi. See kõlav ja armas nimi Maria jäi meile hinge ja juba siis arutasime, et kunagi sobiks hästi tütrele."

"Seekord on teise nime valik minu jaoks eriline. Mul on lihtsalt mitu varianti, mis meeletult meeldivad: Maria Aurora, Maria Sade, Maria Luna, Maria Amanita," ütles ta.

"Kuna täna on Jesperi sünnipäev ja mulle väga kõik nimevariandid sobivad, siis kingin kallile võimaluse tütrele ise nime valida," kirjutas Ojasaar.

Nüüdseks on valik tehtud ja tüdruk sai nimeks Maria Luna.

Foto: Instagram

Jaga
Kommentaarid