"Esimene tõeline armastus jääb kestma, või jääb meelde, unustada ei ole teda võimalik," räägib telesarja "Armastus" režissöör Henrik Normann. Tundelise armuloo peaosades on Oskar Seeman ja Lisabet Loigu.
Enne kui abikaasad üheskoos õhtustavad, koristavad laua ning pesevad ja kuivatavad nõud, loevad teineteisele valjusti ette lõike päeva­uudis­test ja teevad tavapärase õhtuse jalutuskäigu, nad armuvad jäägitult. Kirglikult, esimesest silmapilgust. Seda viimast püüavad edasi anda režissöör Henrik Normann ja stsenarist Ivo Parbus, kes lavastasid draamasarjaks noorte esimese armastuse.

Noormehe nimi on Martin ja neiu on Sandra. Martinit mängib näitleja Sepo Seemani näitlejast poeg Oskar Seeman. Naispeaosas on Tartust pärit andekas noor meditsiinitudeng ja balletikooli kasvandik Lisabet Loigu. Martin on kasvanud hobutalus, Sandra aga pealinnas, ühes rahulikus linnaosas. Martin satub hooajatööliseks catering-firmasse, mis korraldab Sandra isa pidu. Šampanjat pokaalidesse kallates ristuvad Sandra ja Martini elud.

Jaga
Kommentaarid